Confidentialitate

Conditii generale de utilizare:

 

Utilizarea site-ului www.rubiconexotic.ro (denumit in continuare "site") presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor expuse mai jos. In momentul in care acceseaza sau utilizeaza acest site, utilizatorii sunt obligati sa accepte de facto termenii si conditiile de utilizare. Neacceptarea acestor termeni si conditii atrage obligatia persoanei respective de a inceta accesarea site-ului.

Prelucrarea datelor cu caracter personal Conform legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, precum si conform legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, www.rubiconexotic.ro va administra datele furnizate de utilizatori numai in conditii de siguranta si numai in scopurile specificate. Datele personale furnizate de utilizatori sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre www.rubiconexotic.ro a serviciilor de reclama, marketing si publicitate si a serviciilor de statisitica.

Datele personale sunt furnizate de utilizatori in momentul participarii la campaniile organizate de www.rubiconexotic.ro sau prin inscrierea utilizatorului la serviciul de newsletter. Datele colectate de la utilizatori se refera la: nume, prenume, adresa, numar de telefon, adresa de e-mail si cod numeric personal. Conform legii 677/2001, utilizatorul isi poate exercita urmatoarele drepturi:

a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi, in special a datelor incomplete sau inexacte; b) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi;

b) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

c) Dreptul de a va adresa instantei de judecata in legatura cu orice incalcare a drepturilor dumneavoastra cu privire la prelucrarea Datelor cu Caracter Personal. Drepturile la care se face referire in alineatele a-c de mai sus pot fi exercitate prin intermediul unei cereri scrise adresate companiei noastre.

Materialele si informatiile accesibile prin intermediul site-ului www.rubiconexotic.ro Continutul si design-ul site-ului si baza de date colectata de la utilizatori reprezinta proprietatea www.rubiconexotic.ro si sunt protejate de legislatia in vigoare in Romania, in privinta drepturilor de autor si a drepturilor conexe. Continutul site-ului poate fi utilizat exclusiv in scop personal. Orice utilizare in alte scopuri decat personale se va face doar cu acordul scris in prealabil al www.rubiconexotic.ro. Este strict interzisa copierea, reproducerea sau vanzarea partiala sau integrala a continutului. Utilizatorii care expediaza informatii catre site-ul www.rubiconexotic.ro isi asuma obligatia de a nu incalca in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar detine si accepta implicit ca raspunderea pentru incalcarea acestora le revine in totalitate.

Acest site este întreţinut de Renova Decor SRL. Nici site-ul, nici Renova Decor SRL nu au o asociere cu AG Barr plc, altele decât cele ca Renova Decor SRL este importatorul, distribuitorul si retailerul autorizat al marcilor RUBICON, IRN BRU-şi KA pentru Romania. RUBICON, IRN BRU si KA sunt mărci înregistrate ale AG Barr plc..

Modificarea termenilor si a conditiilor www.rubiconexotic.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul termenilor si conditiilor de utilizare, fara o notificare anterioara a utilizatorului.

 

 

Renova Decor

In premiera pentru Romania, Renova Decor, distribuitor exclusiv al A.G. Barr p.l.c. UK, are deosebita placere de a va prezenta o inovativa gama de bauturi exotice si tropicale

Rubicon Exotic Juice  Drinks
•  Sucuri cu continut mare de  fructe
•  Original si gust autentic
•  Senzatie puternica si consistenta,     cu o minunata satisfacţie a  simturilor

Adevaratul gust al fructelor exotice

  • Acum si in Romania
  • Selectam doar cele mai bune soiuri de fructe exotice din întreaga lume şi suntem pasionati sa le capturaram esenta intr-un singur suc de fructe.
  • Cand vei incerca Rubicon vei descoperi si experimenta  gustul autentic al fructelor tropicale.


  • Enjoy

Portofoliu de produse

O GAMA DE NEEGALAT DE SUCURI EXOTICE FACUTĂ DIN CELE MAI FINE  FRUCTE

Peste un sfert de secol de experienţa în
crearea celor mai fine sucuri naturale tropicale
•  Cele mai bune surse de ingrediente din lume
•  Numarul 1 in băuturi exotice de marca
•  Peste 28 de ani de patrimoniu
•  Cele mai bune retete din lume
•  Recunoscut la nivel mondial in productia de sucuri din  fructe exotice tropicale