Despre noi...

Rubicon a fost fondat in 1982 in Marea Britanie de 2 ex-angajati ai unei societati internationale majore de bauturi racoritoare. Vazand un segment neexplorat din piata, au decis să înceapă propria companie specializata exclusiv in bauturi exotice. Astazi Rubicon este lider pe piaţa sucurilor exotice si tropicale din Marea Britanie si Europa. Rubicon Romania a fost infiintat în 2011 pentru a raspunde cererintelor consumatorilor romani si ca o alternativa la tradiţionalele sucuri de mere si de portocale Rubicon Romania importa toate sucurilelor sale premium din Marea Britanie si va continua sa raspunda pozitiv cererii tot mai mari de arome exotice din Romania.

Dorim să imbogatim viata consumatorilor romani, inspirand si satisfacand pofta lor de bauturi exotice, oferind aceste minunate sucuri cu gust autentic, facute din cele mai calitative fructe tropicale.

Suport Clienti

Renova Decor doreste sa ofere clientilor sai satisfactia completa prin gama larga de bauturi racoritoare premium. Daca aveti orice comentarii sau sugestii legate de sucurile oferite de noi am fi incantati sa va raspundem, deci nu ezitati sa ne contactati.

Retele Sociale

Interactioneaza cu Rubicon Romania prin intermediul retelelor sociale. Astfel, nu vei rata nici o promotie.